Over Thomas

Wie is bewegingscoach Thomas?
Ontdek het hier.

Over Thomas

Thomas Vandewiele
Sport- en bewegingsdeskundige

Ik ben Thomas Vandewiele, een 26-jarige enthousiaste, stimulerende beweeg- en sportcoach. Van jongsaf aan ben ik al bezeten van de sportmicrobe. Dit begon met het spelletje voetbal, bij de Torhoutse voetbalclub ‘Km Torhout’. Bij deze club speelde ik het grootste deel van mijn voetballoopbaan. Naarmate ik ouder werd, hoe meer zin ik kreeg om mijn passie over te brengen naar andere. Zo kwam ik terecht bij de opleiding ‘Sport & Bewegen’ die ik volgde aan de Howest te Brugge. Ikzelf als persoon/ coach wil graag mijn doelen bereiken en mensen ondersteunen om hun doelen te bereiken. Via BewegingscoachThomas zal ik andere motiveren om net dat extratje meer te geven en de levenskwaliteit van zoveel mogelijk mensen te bevorderen.

Missie & visie

Bewegingscoach Thomas heeft als doel om jou aan te zetten om net dat extratje meer te geven om jouw doel te bereiken. Dit kan zowel een sportieve doelstelling zijn als een extra sportieve doelstelling zoals terug plezier beleven in bewegen. Door jullie hierin voldoende te ondersteunen en te begeleiden volgens jouw persoonlijke doelstellingen en mogelijkheden, wil ik zoveel mogelijk mensen helpen om hun levenskwaliteit te verbeteren en hun doelen te bereiken.

Waarom bewegingscoach Thomas?

|

Persoonlijke begeleiding

Bij Bewegingscoach Thomas kiezen we ervoor om te werken via een persoonlijke begeleiding. Via een intakegesprek komen we meer te weten over uw persoonlijke doelen en struikelblokken. Als beweeg- en sportcoach is het een essentieel belang dat je je klanten goed kent.

||

Jouw doelen

Bij Bewegingscoach Thomas sta jij als persoon en jouw doel(en) in het middelpunt van de belangstelling. Als beweeg- en sportcoach is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met jouw mogelijkheden om een realistisch doel te behalen

|||

Begeleiding

Als beweeg- en sportcoach is het dat iedere oefening op een verantwoorde en correcte manier wordt uitgevoerd dit om het risico op blessures/ pijn te verminderen. Jouw gevoel/feedback speelt hierin een cruciale rol.

Let's get fit!

Copyright 2020 - All rights reserved
- website proudly created by:
Pancake Productions