Groepstraining

Ontdek het aanbod Groepstraining

Circuittraining
Tijdens de circuittraining doorloop je eengans parcour waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Circuittraining heeft als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit concept is ideaal voor wie zich fitteren vitaler wil voelen. Je sport op eigen niveau maar toch in groep.

Bootcamp
Wees niet bang van de strenge term bootcamp maar durf het best van jezelf te geven tijdens deze Full body workout waarbij uithoudingen kracht de 2 grote pijlers zijn. Deze workout is opgebouwd uit gevarieerde reeks oefeningen waarbij we ons eigen lichaamsgewicht en materialen gebruiken.

Small Group training
Wil je graag sporten met een groepje vrienden, collega's of jouw gezin? Willen jullie samen werken aan kracht, lenigheid, uithouding, snelheid en coördinatie? Dan is deze small group training ideaal. Hierbij werken we maximaal 5. Dit doen we zodat we optimaal kunnen inzetten op begeleiding en uitvoering van de oefeningen.

Early bird
Deze training heeft als doel het lichaam op te warmen voor de rest van de dag. De hartslag gaat de lucht in, de spieren worden wakker, de verbranding wordt in gang gezet. Samen tanken we energie voor de rest van de dag!

Friends bootcamp
Samen sporten schept een band. Kom met je gezin, groep vriend(in)en of collega’s samen een uurtje sporten. Zie het als “qualitytime” maar dan in sporttenue. Zet jullie wekelijks sportmoment samen vast en motiveer elkaar.

60+ fit
We bouwen aan een duurzaam fit lichaam. Door een combinatie van kracht-, lenigheid en cardiovasculaire oefeningen. Krachttraining is van groot belang voor de benen.Het zorgt voor behoud/ verbetering van kracht en coördinatie. Dit heeft positieve gevolgen voor de balans bij het opstaan en wandelen/ lopen.Krachttraining en de dagelijkse beweegnorm behalen zorgt voor een fit en vitaal lichaam.

Formule:
- Kleine groepen
- Optimale begeleiding
- Zachte prijs
- Voor elk wat wils​

Let's get fit!

Copyright 2020 - All rights reserved
- website proudly created by:
Pancake Productions